Anmälan

För att du kan.

Anmälningsavgift

I anmälningsavgiften ingår:

• Energi- och vätskestationer
• Elektronisk tidtagning
• Din välförtjänta medalj
• Den coola mössan
• Dusch
• Träningsprogram 1 apr-24 aug 2024

Deltagaravgiften täcker även kostnader för ledutveckling i Städjan-Nipfjällets naturreservat, samt avgifter till rennäringen.

Namnbyte, klassbyte eller komplettera din anmälan med tillägg

Ändringar i anmälan gällande namn eller klass, gör du själv i anmälningssystemet. Där kan du även komplettera med tilläggstjänster. Namn- och klassbyte går att göra fram till och med 21augusti 2024. Namnbyte kostar 200 kr. Vid byte av distans betalar du den eventuella mellanskillnad i pris som gäller vid aktuellt datum. Klicka på knappen ”ändra din anmälan” högst upp på denna sida.

Klasser

  • Kvinnor Renens stig - 45 km
  • Män Renens stig - 45 km
  • Kvinnor Björnens stig - 28 km
  • Män Björnens stig - 28 km
  • Kvinnor Vargens stig - 18 km
  • Män Vargens stig - 18 km
  • Kvinnor Ripans stig - 8 km
  • Män Ripans stig - 8 km

Renens stig 45 km ingår i Trailrunning Sweden TRAILTOUR.

Deltagartak

Anmälda deltagare

Betalning & anmälningsvillkor

Betalning sker mot faktura i samband med anmälan. EQ Timing är ansvariga för all hantering av betalning i samband med loppet. Din anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Genom din anmälan till loppet godkänner du loppets anmälningsvillkor (länk).

Avbeställningsskydd

Vårt avbeställningsskydd ger dig anmälningsavgiften tillbaka om du blir sjuk eller skadad, så att läkare gör bedömningen att du inte kan springa loppet.
Skada eller sjukdom ska ha uppstått efter att du anmält dig till loppet. Orsaken ska alltid styrkas med läkarintyg. Läkarintyget ska innehålla uppgifter om din diagnos och ett datum för din första behandling eller undersökning. Dessutom bör läkarintyget visa datum för den behandling eller undersökning som ligger till grund för läkarens beslut att avråda dig från att springa loppet. Observera att avbeställningsskyddet gäller endast för dig och om du blir skadad eller sjuk, inte för anhöriga. För att utnyttja ditt avbeställningsskydd skickar du in läkarintyget till [email protected] senast en månad efter att loppet genomfördes.

Avbeställningsskyddet kan bara tecknas i samband med din anmälan till loppet.
Pris 99 kr, gäller för Craft Idre Fjällmaraton det år som du är anmäld till.

Godkännande av publicering av personuppgifter

Genom din anmälan godkänner du att ditt namn, hemort, förening/företag, startnummer, ålder, bilder och film från loppet, starttid och måltid publiceras på internet och i andra medier.

Presentkort

När du ger bort en startplats i Craft Idre Fjällmaraton, ger du bort svett, stela ben och kanske ett skavsår. Du ger bort fjällvidder, leenden och känsla av att vara helt jäkla grym – ja, oslagbar! Du ger också bort löpning i pannlampans sken en kväll i november, du ger bort backträning i vårsolen och du ger bort den där sköna tröttheten som kommer av rejäl fysisk aktivitet.

Om du vill ge bort Känslan av att vara oslagbar i julklapp, beställ presentkortet senast 20 december för leverans med tomten.

Friskvårdsbidrag

I samband med anmälan till loppet får du ett kvitto till din e-postadress som är giltigt för friskvårdsbidrag. Vi är anslutna till Wellnet. Vill du använda deras tjänst gör du ditt köp i deras portal och får efter avslutat köp en kod som du använder vid registrering i Craft Idre Fjällmaratons anmälningsystem.

Är din arbetsgivare ansluten till Epassi så får du registrera kvittot manuellt i deras tjänst, såvida din arbetsgivare tillåter manuell registrering hos Epassi. Det kvitto du får i samband med anmälan innehåller de krav som krävs för att vara giltigt för friskvårdsbidrag.

X
X